Over ons

Jan de Rie (opa) begon in 1920 zijn aannemersbedrijf. Vanuit de timmerwerkplaats werden spijkers, carbolineum en andere spullen verkocht. De zaak werd overgenomen door de zonen Jan en Cor. Onder leiding van Cor werd naast het aannemersbedrijf een aparte winkel voor ijzerwaren en gereedschappen gestart. In 1999 zijn aannemersbedrijf en de winkel gesplitst en kwamen de zonen van Jan en Cor, de neven Jan en Jan, afzonderlijk aan het roer te staan van beide bedrijven. De ijzerwarenwinkel kon worden vergroot en het assortiment worden uitgebreid. Door de ongedwongen en familiaire sfeer bouwen wij met veel klanten een band voor jaren op.

Jan de Rie is de eigenaar van De Rie IJzerwaren - Gereedschappen B.V. sinds januari 1998. De winkel heeft hij overgenomen van zijn vader, Cor de Rie.
Jan heeft vroeger op de Middelbare en Hoge Technische School gezeten en beide afgerond. Daarnaast is hij gediplomeerd keurmeester.


Richard Meerveld is sinds december 2006 werkzaam bij De Rie IJzerwaren - Gereedschappen B.V. als verkoper en servicemonteur. Hij heeft de Lagere – en Middelbare Technische School afgerond, en is gediplomeerd keurmeester. Ook heeft hij cursussen van Imko gevolgd:

- Bevestiging

- Gereedschap

- Hang- en sluitwerk


Johnny Haars werkt vanaf juli 2008 bij de zaak als verkoper. Hij is gediplomeerd keurmeester en heeft evenals Richard Imko cursussen gevolgd:

- Bevestiging

- Gereedschap

- Hang- en sluitwerk

                        

Jolleke de Rie, de vrouw van Jan, zet zich daar waar mogelijk in als verkoopster in de winkel.


Hannie de Rie, vrouw van Cor de Rie en moeder van Jan de Rie, zet zich al vanaf het oprichten van De Rie IJzerwaren - Gereedschappen B.V. met hart en ziel in voor de zaak en de verkoop van artikelen.


Angelique Hensbergen is administratief medewerkster bij De Rie IJzerwaren - Gereedschappen B.V. Sinds april 2010 houdt zij zich bezig met de boekhouding en administratie.


Gerrie Eikelenboom zorgt voor de verzorging van de winkel.